Quism servicedesk


 
 

Ondersteuning


 

Voor al uw vragen, wensen, nieuwe releases en opmerkingen kunt u gebruik maken van de Quism servicedesk van QPIT BV. Deze dienstverlening is onderdeel van het servicecontract. U kunt onze servicedesk bereiken via e-mail, het internet of telefoon.

 

Wij ondersteunen u graag bij alle onderdelen van de inrichting, invoering en het gebruik van Quism. Hiervoor beschikken wij over een groot aantal ervaren consultants, specialisten en business partners.


 

Upgrades

 

Een aantal keer per jaar brengen wij nieuwe Quism versies uit. De actuele Quism versie kunt u op het webportaal terugvinden. Een upgrade naar de nieuwste Quism versie kunt u bij de servicedesk aanvragen. Alle Quism upgrades zijn kosteloos voor klanten met een Quism servicecontract.


 

E-mail

 

Als uw e-mail adres bij ons bekend is, dan kunt u ons een e-mail sturen; klik op serviceverzoek van geregistreerde klant.

 

U ontvangt dan meteen een bevestiging en een registratienummer van uw incident.

 

Is uw e-mail adres nog niet bij ons bekend dan kunt u ons ook een e-mail sturen; klik op serviceverzoek van nieuwe klant . Wij registreren dan uw gegevens en de volgende keer kunt u bovenstaande optie gebruiken.


 

Webportaal

 

Als u een service account heeft ontvangen dan kunt u ook zelf uw incident registreren via het internet. Klik op de volgende link:

 

https://servicedesk.quism.eu

 

U ontvangt dan meteen een bevestiging en een registratienummer van uw incident. Ook kunt u de status en behandeling van al uw incidenten inzien. Onze servicedesk wordt automatisch van nieuwe aanmeldingen op de hoogte gesteld.

 

U kunt uw persoonlijke servicemanagement account via de e-mail aanvragen met de e-mail adressen als hiervoor genoemd.


 

Telefoon

 

U kunt onze servicedesk tussen 9:00 en 17:00 telefonisch op werkdagen bereiken op het nummer: 010-243 93 73

 

Onze medewerkers van het Quism team staan u graag te woord om u verder te helpen.


  QPIT BV
Schiekade 830
Postbus 299
3000 AG   Rotterdam
Phone: 010-2439373
Email: quism@qpit.nl of vul het contactformulier in
Website: https://servicedesk.quism.eu