Nieuws


 

 

Jaarbeurs Utrecht 2015 Zorg en ICT stand 10:E012

 

Wij nodigen u graag van 18-20 maart 2015 uit om onze Quism stand op de jaarlijkse Zorg-, Overheid-, Onderwijs- of Industrie en ICT beursen te bezoeken. Klik op de registratie link of stuur ons een e-mail voor actuele informatie.


 

Quism App

 

De Quism iOS App is beschikbaar. Met deze native app kunt u direct met uw Quism servicedesk account inloggen op de QPIT operationele omgeving. U kunt uw incidenten bekijken, nieuwe incidenten aanmaken en notificaties ontvangen over nieuwe activiteiten.


 

Quism 4.6 op Windows 8.1 IE11

 

Versie 4.6 is beschikbaar met een groot aantal uitbreidingen in diverse modules. De QA portaal module is uitgebreid met extra security features. De e-mail verwerkingsmogelijkheden en externe koppelingen zijn uitgebreid. Vanaf versie 4.6 bieden we ook ondersteuning op de recent uitgebrachte versies van Windows Server 2012R2 en SQL Server 2012. Daarnaast werkt Quism ook onder IE11 en vanaf Windows 8.1. Microsofts IE11 performance verbeteringen komen ook ten goede aan het Quism gebruik in deze nieuwe browserversie.


 

Maandelijks: Quism demomiddag Rotterdam

 

Wij nodigen u graag uit voor de maandelijkse Quism demomiddag met actuele informatie, demonstratie en gebruikerservaringen. De datum van de eerstvolgende demodag staat hiernaast links op deze webpagina onder Berichten. Stuur een e-mail en meldt u aan !


  QPIT BV
Schiekade 830
Postbus 299
3000 AG   Rotterdam
Phone: 010-2439373
Email: quism@qpit.nl of vul het contactformulier in
Website: www.qpit.nl