QPC klantportaal mobile app


 

 

QPC App

 

De Quism QPC mobile app kunt u eenvoudig toevoegen op het startscherm van uw mobile iOS of Android device. U kunt zo direct met uw Quism servicedesk account inloggen op uw QPIT servicedesk omgeving om nieuwe meldingen aan te maken, of betaande meldingen bij te werken of in te zien. U kunt bij de QPIT servicedesk een Guest account aanvragen en gebruik maken van de demo- en testomgeving.

 

De QPC App verbindt via uw telefoonnetwerk of WIFI verbinding met de Quism server. Zo beschikt u met de QPC altijd over actuele service informatie, waar u zich ook bevindt. Bovendien kunt u zo ook direct vanaf uw telefoon of tablet de service management gegevens in de centrale Quism database bijwerken of aanvullen met bijvoorbeeld nieuwe incidentgegevens.

 

U kunt uw meldingen bekijken, nieuwe meldingen aanmaken, fotos en bestanden toevoegen en nieuwe activiteiten bekijken.

 

Login met uw servicedesk account of vraag deze aan bij de QPIT servicedesk Ook kunt u meer informatie en ondersteuning over het gebruik en de werking van QPC krijgen.


 

Handleiding


 

Starten

 

Het QPC webadres ontvangt u via de mail van uw beheerder of QPIT BV. Nadat u QPC in een webbrowser heeft gestart met dit webadres, kunt u de QPC opstartlink toevoegen op het Startscherm van uw device. Vervolgens is het QPC icoon zichtbaar. U kunt dan QPC starten door op het icoon te tikken.

  QPC App icoon

QPC App icoon

 

Inloggen

 

Hierna komt het QPC inlogscherm. Vervolgens kunt u inloggen, waarna QPC het menu toont.

  Login scherm

Login scherm

 

 

Op het QPC menu zijn dezelfde opties beschikbaar als in Quism voor de PC.

 

U kunt een nieuw incident als melding aanmaken, een bestaand incident bekijken of bijwerken of met de selectie optie zoeken in de Quism database met uw eigen persoonlijke selecties.

  Quism menu

Quism menu

 

Bovenin is de menuregel beschikbaar met extra opties. U kunt zoeken een foto of bestand toevoegen, bellen of navigeren naar een locatie.

 

Neem voor meer informatie en ondersteuning voor de actuele QPC versie contact op met de QPIT servicedesk.


  QPIT BV
Schiekade 830
Postbus 299
3000 AG   Rotterdam
Phone: 010-2439373
Email: quism@qpit.nl of vul het contactformulier in
Website: www.qpit.nl