QPC responsive app


 

 

Quism App

 

De Quism QPC responsive app start u als een website en voegt u toe als een App op het startscherm van uw mobile iOS of Android device. Met de Quism App kunt u direct met uw Quism servicedesk account inloggen op uw QPIT servicedesk omgeving. Ook kunt u bij de QPIT servicedesk een Guest account aanvragen en gebruik maken van de demo- en testomgeving.

 

De Quism App is gekoppeld via uw telefoonnetwerk of WIFI verbinding met de Quism server. Hierdoor beschikt u met de Quism App altijd over actuele service informatie, waar u zich ook bevindt. Ook kunt u meldingen ontvangen over bijzondere situaties. Bovendien kunt u zo ook direct vanaf uw telefoon of tablet de service management gegevens in de centrale Quism database bijwerken of aanvullen met bijvoorbeeld nieuwe incidentgegevens.

 

U kunt uw incidenten bekijken, nieuwe Quism incidenten aanmaken en notificaties ontvangen over nieuwe activiteiten.

 

Login met uw servicedesk account of vraag deze aan bij de QPIT servicedesk Ook kunt u meer informatie en ondersteuning over het gebruik en de werking van de de Quism App krijgen.


 

Beknopte handleiding


 

Handleiding

 

Dit is een verkorte versie van de Quism App handleiding. Binnenkort kunt u een uitgebreide versie vanuit uw App downloaden.

 

Starten

 

Als u de Quism App heeft gestart in een webbrowser, kunt u deze toevoegen op het Startscherm van uw device. Vervolgens is het QPC icoon zichtbaar. U kunt dan de Quism App starten door op het icoon te tikken.

  Quism App icoon

Quism App icoon

 

Inloggen

 

Hierna komt het Quism App inlogscherm. Vervolgens kunt u inloggen, waarna de Quism App het menu toont.

  Login scherm

Login scherm

 

 

Op het Quism App menu zijn dezelfde opties beschikbaar als in Quism voor de PC.

 

U kunt een nieuw incident als melding aanmaken, een bestaand incident bekijken of bijwerken of met de selectie optie zoeken in de Quism database met uw eigen persoonlijke selecties.

  Quism menu

Quism menu

 

Bovenin is de menuregel beschikbaar met extra opties. U kunt zoeken een foto of bestand toevoegen, bellen of navigeren naar een locatie.

 

Neem voor meer informatie en ondersteuning voor de actuele Quism App versie contact op met de QPIT servicedesk.


  QPIT BV
Schiekade 830
Postbus 299
3000 AG   Rotterdam
Phone: 010-2439373
Email: quism@qpit.nl of vul het contactformulier in
Website: www.qpit.nl